HTS Hüttges Transport-Service
Nederland B.V.
+ 31 10 245 11 80
Euroweg 2
NL-2988 CM RIDDERKERK

E-Mail  : info@hts-nederland.nl
Internet: www.hts-nederland.nl

 

Welkom bij Hüttges Transport Service Nederland B.V.

Wij zijn zeer verheugd u te mogen verwelkomen op onze website. HTS Hüttges Transport- Service is gespecialiseerd in Zee- en Luchtvracht, wegtransport, logistiek en de afwikkeling van de douane formaliteiten.

HTS beschikt over gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers, een logistiek magazijn, een douane aangifte systeem en een eigen vloot van opleggers en distributie trailers.

In 1994 heeft het moederbedrijf HTS Kranenburg besloten om een eigen kantoor op te zetten in de grootste haven van Europa, namelijk Rotterdam, genoemd Hüttges transport- service Nederland B.V. 

Dit om de service voor onze klanten een stuk eenvoudiger te maken, met name voor de afwikkeling van Import en Export zendingen en douane afwikkelingen. 

Niet zonder reden is er in onze bedrijfsnaam Service geplaatst. Wij begrijpen service als onze roeping naar onze klanten toe en dat de behoefte van onze klanten het middelpunt van ons werk is.

Vindingrijkheid, flexibiliteit, persoonlijke klantenservice, kwaliteit en de neutrale en betrouwbare afhandeling zijn de sterke punten van ons bedrijf.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en om u hiervan te overtuigen.

 

Hüttges Transport Service Nederland B.V. lid van de Nederlandse expeditie, logistiek en transport organisatie en AEO gecertificeerd sinds 01.04.2012.

Routebeschrijving

Downloads


Algemene expediteurs voorwaarden Hüttges Transport-Service Nederland B.V.

> Klik hier om te bekijken

Allgemeine Speditionsbedingungen  Hüttges Transport-Service Nederland B.V.

>Klicken Sie hier um zu Sehen 

General Forwarding conditions         Hüttges Transport-Service Nederland B.V.

>Click here to view