• Onze onderneming

  • verzorgt transporten door heel Europa

HTS Nederland, de onderneming

HTS Nederland, al sinds 1994 actief in Nederland

Het hoofdkantoor HTS HÜTTGES Transport-Services GmbH & Co KG, gevestigd in Kranenburg aan de Nederrijn startte haar activiteiten op 1 Januari 1993. Voorheen was  Heinz Hüttges , oprichter van HTS, al meer dan 35 jaar actief in deze industrie, met bijna 30 jaar als zelfstandige met een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de douane & expeditie activiteiten “Hüttges & Metzner “, dat in bijna alle Duits-Nederlandse grenzen actief is geweest.

In Januari 2007 heeft Heinz Hüttges besloten om het wat rustiger aan te doen en heeft Heinz Hüttges alle activiteiten over gedragen aan zijn zoon Michael Hüttges de volgende generatie. Vanaf Januari 2007 nam Michael Hüttges als enige aandeelhouder de bedrijfsleiding over.  Na de plotselinge dood van Michael Hüttges op September 2007, is het bedrijf over gedragen aan zijn vrouw Birgitt Hüttges. 

...

Wat ooit begon als een klein stukje van de vracht-pakketten, met name in het Duits-Nederlandse transport, had zich al snel ontwikkeld tot een groeiend bedrijf, ook op het gebied van logistiek & warehousing.

Reeds in 1994 werd dochteronderneming Hüttges Transport-Service Nederland B.V. opgericht in Rotterdam, waar ervaren medewerkers zijn in een van de grootste Europese havens met uitgebreide werkzaamheden met betrekking tot de import en export.

Goede contacten met rederijen, havens en transport zorgen voor een vlotte doorstroming van de goederen.

Met de bouw van expeditie kantoren, magazijnen met laadperrons, buitenopslag en parkeerplaatsen voor vrachtwagens was dit de basis voor de toekomstige ontwikkelingen van het bedrijf. Met een nieuw magazijn opgeleverd begin 2007, voltooide we de behoeften van onze klanten. Met de juiste hulp, lange ervaring en hoge motivatie van onze medewerkers bereikten wij onze missie. Dit zijn een van de belangrijkste pijlers van het succes van ons bedrijf. De flexibiliteit, betrouwbaarheid en inzet van alle medewerkers zijn de garantie voor een goede klantenservice.

...