• Onze onderneming

  • verzorgt transporten door heel Europa

Meer over HTS Hüttges Transport- Service

HTS Hüttges Transport- Service is gespecialiseerd in Zee- en Luchtvracht, wegtransport, logistiek en de afwikkeling van de douane formaliteiten.

HTS beschikt over gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers, een logistiek magazijn, een douane aangifte systeem en een eigen vloot van opleggers en distributie trailers. In 1994 heeft het moederbedrijf HTS Kranenburg besloten om een eigen kantoor op te zetten in de grootste haven van Europa, namelijk Rotterdam, genoemd Hüttges transport- service Nederland B.V. 

Dit om de service voor onze klanten een stuk eenvoudiger te maken, met name voor de afwikkeling van Import en Export zendingen en douane afwikkelingen. Niet zonder reden is er in onze bedrijfsnaam Service geplaatst. Wij begrijpen service als onze roeping naar onze klanten toe en dat de behoefte van onze klanten het middelpunt van ons werk is.

Vindingrijkheid, flexibiliteit, persoonlijke klantenservice, kwaliteit en de neutrale en betrouwbare afhandeling zijn de sterke punten van ons bedrijf.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en om u hiervan te overtuigen.

HTS is AEO Gecertificeerd

Hüttges Transport-Service Nederland B.V. lid van de Nederlandse expeditie, logistiek en transport organisatie en AEO gecertificeerd sinds 01.04.2012.

...

Onze medewerkers staan voor u klaar

Direct contact

Goede service heeft ook een telefoonnummer bij ons.
Aarzel niet om ons te bellen als u vragen heeft.


E-mail ons

Is uw vraag minder urgent?
Dan kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail.